NJFF-mann skal lede Norsk Friluftsliv
Publisert 10.05.2019 12:38
Oppdatert 13.05.2019 10:05
NJFF-mann skal lede Norsk Friluftsliv
Knut Herland er valgt til å lede over 950.000 medlemmer i Norsk Friluftsliv. Med bakgrunn fra NJFF, Kennelklubben og et aktivt politisk liv vil nok det gå bra!

​Knut ble enstemmig valgt på årsmøtet til Norsk Friluftsliv, som er en paraplyorganisasjon for 17 friluftsorganisasjoner med tilsammen 950.000 medlemsskap bak seg. Norsk Friluftsliv er en viktig organsasjon for frilufts-Norge, med viktige kampsaker som ivaretagelse og styrking av allemannsrettene, kamp mot nedbygging av norsk natur og større politiskoppmerksomhet rundt friluftslivets betydning i et folkehelseperspektiv på dagsorden. 

Knut herland.JPG

Rett mann på rett plass

Knut Herland går til oppgaven med ydmykhet og energi. I en kommentar sier han at:
- Jeg er svært opptatt av at vi må ta vare på den flotte natur vi har i Norge. Den må forvaltes slik at vi gjerne bruker den men den må ikke forbrukes. Fokuset på forsøpling og misbruk av naturen er svært viktig og dette er jeg svært opptatt av. Debatten om vindkraftutbygging i Norge engasjerer og jeg er svært tilfreds med de uttalelser NJFF har kommet med i saken. Sterke begrensninger på støy og annen forurensning er viktig for å bevare naturen både i vann og på land.

Organisasjonen Norsk Friluftsliv har på vegne av sine medlemmer en svært viktig samfunnsrolle i å påvirke  myndighetene slik at det kan legges til rette for et fornuftig og bærekraftig friluftsliv for alle. Denne jobben vil jeg svært gjerne ta del i.

Jeg er en samfunnsengasjert person som har påtatt meg mange oppgaver i årenes løp. Jeg mener jeg har god erfaring i styrearbeid og ledelse. Jeg oppfatter at Norsk Friluftsliv har god kontakt med nasjonale myndigheter og mener jeg kan bidra på en positiv måte som styreleder i dette arbeidet."


Vi ønsker Knut ​Herland lykke til med styrevervet i Norsk Friluftsliv!

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.