NJFF med ny fiskekampanje
Steinar Paulsen
Publisert 25.02.2016 15:00
Oppdatert 04.04.2016 16:05
​Norges Jeger- og Fiskerforbund har lenge lært barna å fiske, men stadig flere foreninger opplever at mange foreldre (og andre voksne) ikke tar med seg barn på fisketur - fordi de voksne ikke kan fiske selv! Søknadsfristen er 10. april.
NJFF med ny fiskekampanje
Foto: Istock.

Dette vil NJFF gjøre noe med og har derfor laget et fiskekurs for foreldre. Dette er et enkelt kursopplegg til foreningene som vi håper mange vil bruke. Foreldrefiskekurset blir et opplegg som er enkelt å gjennomføre, og enkelt å følge opp videre. 

Målgruppa for foreldrefiskekurs er foreldre, besteforeldre, tanter og onkler eller andre som vil at barna skal oppleve fiskeglede, men som trenger litt øvelse selv før de tar med barna ut.


Støtte til foreningene​

Kurset er helt grunnleggende, og konsentrerer seg om hvordan man skal sette sammen fiskeutstyret, hvilket utstyr brukes til hva, lære å knyte på krok og sluk, hvor er nærmeste fiskemulighet osv.

Foreningene som melder seg på får (med forbehold om finansiering) arrangørstøtte og en arrangørpakke med tips til gjennomføring og div. materiell til deltakerne.

Søknadsfristen er 10. april. Meld på foreningen din via NJFFs søknadssenter​.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.