NJFF med ny medlemsfordel
Publisert 02.09.2019 12:29
Oppdatert 02.09.2019 16:57
NJFF har inngått avtale med Hørselslaben om formstøpte elektroniske hørselvern. Apparatene heter Jeger´n og medlemmene får apparatene til kr. 4500,- inkludert teleslynge. Ordinær pris er kr. 5500,-.
NJFF med ny medlemsfordel

​​​​Kraftig støy kan skade hørselen din.  Det gjelder også skudd fra jaktvåpen. Jeger´n tetter øregangen din som en tett støypropp og demper lyden ned til et maksimalnivå på 80 dB.

- Jeg har svært god erfaring med å bruke digitale hørselvern. Jeg slipper ikke et skudd, uten disse i ørene, sier prosjektutvikler i NJFF, Henning Ottarsrud, som jakter rype, skogsfugl, ringdue, rådyr og elg. Han forklarer at apparatene er behagelige i bruk og at det er fortsatt lett å høre retningen på lyden.

- Det er klart at lyden blir litt fordreid og at du bruker et par tiendeler sekund ekstra for å finne retningen, men det går stort sett veldig bra. Det er kun under skogsfugljakt at tiendeler blir viktig. Men det er likevel uaktuelt å droppe det elektroniske hørselvernet. Hørselen er tross alt mye viktigere enn et par ekstra skogsfugler i sekken, sier Ottarsrud.

Jaktapparatet Jeger´n gjør det enkelt å bruke jaktradio. Ved å koble en liten teleslynge til jaktradioen, overføres lyden trådløst fra radioen direkte til jaktapparatet. Teleslyngen legges rundt halsen, god skjult under jaktdressen, og halsslyngen kobles til radioen i den ordinære hodetelefon-utgangen.

For bestilling av Jeger´n, ta kontakt med Hørselslaben på telefon 74 82 83 80. Husk å ha medlemsnummeret klart. Du vil også få informasjon om hvor du kan ta avtrykk av øregangene dine.

Her finner du mer informasjon og du kan bestille produktet.

hørsellab.jpg


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.