NJFF møtte Landbruks- og matministeren
Publisert 01.07.2019 15:29
Oppdatert 01.07.2019 15:32
NJFF møtte Landbruks- og matministeren
Generalsekretær i NJFF, Eldar Berli, Landbruks- og matminister Olaug V. Bollestad og NJFFs forbundsleder Knut Arne Gjems
Landbruks og matminister Olaug V. Bollestad tok jegerprøven på fredag. I dag møtte hun ledelsen i NJFF for jakt- og fiskeprat.

​​Norges Jeger- og Fiskerforbund er svært glade for at vi har en Landbruks- og matminister som nå også er jeger. Temaet for dagens samtaler var blant annet informasjonsarbeid rettet mot barn og unge. Vi må synliggjøre hvor maten kommer ifra og gi barn og unge en forståelse for bærekraftig høsting. Å lære om viltmat som ressurs mener vi er viktig å få inn som temaer i barnehager og skoler.

Statskogs rolle, rovviltforvaltning, hundeloven, fjelloven, villsvin og skrantesyken var blant de andre temaene som vi tok opp til en lyttende og interessert statsråd. ​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.