NJFF-fordel med WeHunt
Publisert 27.02.2017 15:45
Oppdatert 30.10.2020 08:11
NJFF-fordel med WeHunt
NJFFs medlemsfordel WeHunt er et suverent verktøy for å holde oversikt over både jaktkompiser og jakthunder. Foto: Sophie Terkelsen.
NJFF-fordel med WeHunt
Oppsett av kart gjør du enkelt ved hjelp av mobiltelefon eller nettbrett.
Som NJFF-medlem får du halv pris på mobil-appen WeHunt som forteller hvor jaktkompiser og jakthunder er på kartet. Svenske Jägareforbundets samarbeid med WeHunt har gitt stor suksess for appen.

​​​– Jegerne har blitt vant til å benytte elektroniske hjelpemidler under jakt. WeHunt gir jegerne full oversikt over de andre jegerne i jaktområdet. I tillegg kan ​du følge hunden på kartet. Alt foregår via smarttelefonen din, forteller salgs- og markedssjef Sophie Terkelsen i WeHunt.

Pro-versjon til halv pris for NJFF-medlemmer

Det finnes to WeHunt-versjoner: En gratisversjon som er åpen for alle. I tillegg finnes WeHunt Pro med blant annet detaljert topokart. Dette koster normalt 279 kr/år - men medlemmer betaler kun 139 kr.

​Slik fungerer WeHunt

Hundeenheten er liten og nett. Den er vanntett og er utstyrt med både mikrofon og høyttaler. Du peiler bikkja uavhengig av avstand, så lenge det finnes GSM-dekning i det aktuelle området. Foto: Sophie Terkelsen.
  • Appen laster du gratis ned i iTunes eller Google Play. Du registrerer din brukerkonto i denne.
  • Deretter går du hit for å aktivere medlemsfordelen
  • Ved hjelp av appen på mobilen din kan deltakerne i jaktlaget se hvor de andre jaktkompisene befinner seg, forutsatt at alle har lastet ned appen. Det må være tilgang til mobilnett (minimum Edge).
  • Du kan også spore jakthunden med WeHunt. Du kjøper da en liten enhet som du enkelt trer inn på halsbåndet til hunden. Brikken passer for øvrig godt til halsbåndet til Garmin Astro. 
  • Du sporer hunden uavhengig av avstand til hunden. Oversikt over utsalgssteder finner du på WeHunts nettside​.

Slik fungerer hundeenhete​n

  • ​​Hundeenheten leveres med innebygd SIM-kort som velger beste tilgjengelige operatør. 
  • Abonnement kjøper du hos Wehunt. Abonnementet koster 995 kr/år med ubegrenset datatrafikk i Norge og EU.
  • Når du har ladet hundeenheten og kjøpt abonnementet, aktiveres det automatisk og hundeenheten kan sees i appen. 

Vil du dele hundens spor og posisjon med andre, må man starte en jakt og aktivt velge at andre kan se hunden. Alle som er lagt til i den aktuelle jakten via WeHunt kan da se hunden i sanntid.

 

For alle spørsmål om WeHunt, kontakter du support@wehuntapp.com. Hvis du heller har lyst til å ringe, slår du nummeret +46 18 77 70 133​ (svensk nummer) og legger igjen beskjed på telefonsvarer. Du blir kontaktet i løpet av samme dag, eller påfølgende arbeidsdag.


 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.