NJFF ønsker velkommen til Elverum 2019
Publisert 29.07.2019 09:36
Oppdatert 08.08.2019 08:46
NJFF ønsker velkommen til Elverum 2019
Helgen 8.-11. august er det klart for de 57. Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Skogmuseet på Elverum. NJFF er selvsagt til stede, med messetilbud til jakt- og fiskeinteresserte. Ta en tur innom standen vår for en titt, eller en hyggelig jakt- og fiskeprat!

​​​​​​​Jakt- og Fiskedagene arrangeres for 57. gang. Gjennom årene har arrangementet blitt Norges viktigste møtested for friluftsfolk, jegere og fiskere med over 30 000 besøkende årlig. Noen vil prøve nye aktiviteter, andre deltar på et av de mange populærforedragene eller tar en matbit tilberedt på ulikt vis. Jakt- og Fiskedagene er også en salgsmesse med over 250 dyktige forhandlere med attraktive tilbud, gode tips og spennende varer. Les mer om jakt- og fiskedagene på Skogmuseets egne hjemmesider her.​

Våpentilpasning under De Nordiske Jakt- og Fiskedagene

Stein Erik Bredvold startet opp i farens snekkerverksted som 14-åring. De laget kjøkkeninnredninger, og mye annet. Han har holdt på med våpenskjefter siden 1962, og er nå den skjeftemakeren i Norge som norske skiskyttere ikke kan være foruten. Enkeltmannsforetaket Bredvold skjefter har stor pågang, men vil være til stede på Jakt og Fisketorget under De Nordiske Jakt -og Fiskedagene, og kan hjelpe deg med tilpasning av ditt våpen. Bredvold vil være til stede lørdag og søndag.

Gevirbedømming

Som tidligere år er det mulig å få bedømt gevir fra fjorårets jakt. Våre gevirdommere står klar til å ta imot gevir som bedømmes mens du tar deg en tur rundt på messeområdet. I tillegg til de tradisjonelle hjorteviltene tilbyr vi nå også bedømming av utenlandske arter.

Kåringer

Under Jakt- og Fiskedagene kårer NJFF årets jakthund, årets jaktskytter (senior og junior) og årets gevir. Prisutdelingene skjer på Jakt- og Fisketorget lørdag kl.16:00.​

Prestøya

Løiten JFF finner du ute på Prestøya ved fiskedammen. Her kan barn prøve å fiske. Museet har satt ut fisk så mulighetene for fast fisk er til stede. Det blir mulighet for grilling av fangsten.

Nordens største jakthundutstilling​ finner sted lørdag. Søndag er det valpeshow.

Barn-hund!

For første gang arrangerer NJFF barn-hund under helgens utstilling på De Nordiske Jakt- og Fiskedager. Barn-hund vil foregå ute på Prestøya på søndag klokken 12.00.

Det vil være muligheter for å melde seg på i sekretariatet ute på Prestøya fra klokken 10.00. Deltakelsen koster kr. 50,- (Vipps)

Barn-hund er en uhøytidelig aktivitet der barn under 11 år sammen med sin hund viser seg frem i utstillingsringen! Vel møtt til alle! 

barnhund.jpg

Jakthundboka

NJFFs nye jakthundbok får du kjøpt i medlemsbutikken. Boka selges for kr. 398,- hos Norges Jeger- og Fiskerforbund på jakt- og fisketorget.

Cover-DRESSUR-AV-JAKTHUNDER.jpg

Sammen med representanter fra mange hundeklubber finner du Sportsman Pride som er NJFFs samarbeidspartner på hundefôr. Benytt anledningen til en hyggelig hundeprat.

Jakt- og Fisketorget

Det blir hyggelig prat rundt kaffebålet. På jakt- og fisketorget finner du blant andre NJFF sentralt, medlemsbutikken, fylkeslaget i Hedmark, i tillegg til Sportsman Pride og Gjensidige.

Skyteferdighetene kan du teste hos Stange JFF og Vang JFF. Barna har mulighet til å binde sin første flue i tillegg til å delta på natursti.

NJFF butikken har mange flotte tilbud. Er du ikke medlem og tegner medlemskap under Jakt- og Fiskedagene gis du tilgang til 130 båter. ​​

Charlotte Mohn Gaustad

Lørdag under jakt- og fiskedagene har du mulighet til å møte Charlotte Mohn Gaustad på Jakt- og Fisketorget, hvor hun holder et tur-mat-kurs for barn og foreldre hvor hun viser enkle turmat retter og forberedelser.

Charlotte er kjent fra diverse tv program, har skrevet flere kokebøker og driver sitt eget firma med hovedvekt på matkurs.

MohnGaustad.jpg

Villaksens år 2019

Vi feirer selvsagt villaksens år også på jakt- og fiskedagene! Det blir filmvisning av «Villaksens – Norges levende arvesølv» på Prestøya, Innlandsfisketorget kl 13:30 torsdag og lørdag kl 12:00. I tillegg er det villaks-natursti for de yngste. På jakt- og fisketorget finner du også ei fotoutstilling om villaksen, så her er det noe å finne på for alle villaksvenner. ​​

Velkommen til jakt- og fisketorget!


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.