NJFF søker bidragsytere til å vurdere organisasjonen
Publisert 05.07.2019 12:00
Oppdatert 13.08.2019 13:22
NJFFs organisasjonsutvalg søker nå etter personer som kan inngå i arbeidsgrupper som skal utrede og komme med innspill til videreutvikling av organisasjonen.
NJFF søker bidragsytere til å vurdere organisasjonen
Arild Gjertsen leder NJFFs organisasjonsutvalg

​​Utvalget som ble nedsatt av forbundsstyret hadde sitt første møte 4. juli på Gardermoen, og bestemte da at det skal opprettes fem arbeidsgrupper for å utrede følgende temaer. 

  • De demografiske samfunnsendringene med økende urbanisering, og hvilke muligheter og utfordringer det gir organisasjonen
  • Organisasjones fremtidige miljøengasjement
  • Aktuelle medlemstilbud
  • Utvikling av kurs og annen opplæringsvirksomhet (opplæringsstragetien)
  • Vedtektene for NJFF sentralt og normalvedtekter for foreninger og fylkeslag

Organisasjonsutvalget tenker seg 3-4 personer i hver arbeidsgruppe, og ber nå om innspill fra foreninger og fylkeslag på aktuelle personer som kan bidra frem til februar 2020. Forslag på personer bes sendt til NJFF sentralt på e-post innen 15. august. Vi trenger navn og adresseopplysninger, samt relevant informasjon om vedkommendes bakgrunn (CV), samt hvilken arbeidsgruppe det gjelder. ​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.