NJFF taler jakthundens sak
Publisert 27.11.2019 14:38
Oppdatert 28.11.2019 08:28
NJFF taler jakthundens sak
NJFF var tilstede da Landbruks- og matdepartementet inviterte til et innspillsmøte om hundeloven og eventuelle utfordringer knyttet til forvaltningen av loven.

​Gjennomgang av hundeloven

Stortinget har sendt et anmodningsvedtak og bedt om at Landbruks- og matdepartementet tar en gjennomgang av hundeloven for å vurdere om det er hensiktsmessig med en revidering og eventuell lovendring.

NJFF var selvfølgelig tilstede i departementet, på det første innspillsmøtet, for å snakke jakthunden sin sak.

Fortsatt viktig å styrke jakthundinteressene

NJFF mener at hundeloven er god, den fungerer etter intensjonen, men det er småting i loven som vi mener burde endres. Det er viktig å fortsatt sørge for gode vilkår for at våre jakthunder kan være løse, under trening og jakt, og at båndtvangsperioden ikke blir utvidet.

NJFF vil holde trykket oppe og sender over skriftlig innspill til departementet med våre meninger og vil følge med på hva som skjer videre, for å fortsatt styrke jakthundinteressene.​

Les mer her​- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.