Finn fram med NJFF-kartet
Publisert 14.09.2016 14:56
Oppdatert 14.09.2016 15:38
Finn fram med NJFF-kartet
Lurer du på hvor nærmeste skytebane er, eller hva slags tilbud banen har? Lurer du på hvilke lokallag som selger NJFFs hundefôr og hvem som er kontaktperson, eller hvor du finner lufteområder for Lassie?

​​​​I NJFF-kartet finner du oversikt over mange av tilbudene hos NJFFs lokallag. Mer enn 350 av NJFF-foreningene har egne skytebaner rundt om i landet, noe som er høyaktuelt nå som jaktsesongen er i gang og mange storviltjegere skal ta storviltprøven. 18 av våre foreninger har i tillegg dedikerte rovviltbaner som er spesielt tilrettelagt for å trene skyteferdighetene med tanke på rovviltjakt. 

Mer enn hundre steder rundt om i landet får du dessuten kjøpt NJFFs hundefôr. Her er det penger å spare når du skal brødfø sultne jakthunder under jakta! 

Du finner også kontaktinfo for våre lokalforeninger, samt lufte- og jakthundtreningsområder mange steder i landet​​. Velg hva du vil se i kartet med knappene øverst til venstre i kartet, og klikk på ikonene for mer informasjon.

Brukerbasert oppdatering​​​​​​

​Dersom noen av opplysningene i kartet er feil, klikk på det aktuelle ikonet og velg "Korrigeringer" i snakkebobla. Dra deretter ikonet til riktig sted (merk at det er krysset under ikonet som angir nytt sted) eller legg inn en kommentar og send inn korreksjonen. Oppgi gjerne din epost som kontaktinfo i tilfelle vi har spørsmål. 

Merk også at kartet kan bygges inn på lokallagssidene i NJFF-portalen, for eksempel med ferdig visning av skytebanen lokalt under Skyting-sidene. Da kan skytterne få opp kjøreanvisning direkte i mobilen sin via NJFFs mobilsider når de skal finne fram til banen. Ta kontakt med NJFFs informasjonsavdeling på epost hvis du ønsker dette.​​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.