Splitter nye vervepremier!
Publisert 13.01.2017 17:41
Oppdatert 13.01.2017 18:02
​Nå har du 52 vervepremier å velge i, svært mange av disse nye i vårt utvalg! Ved å rekruttere nye medlemmer til NJFF kan du bli belønnet med GPS, fluestang, hagle, jaktstøvler, vadere, kikkertsikte og mye mer.
Splitter nye vervepremier!
Verver du bare to nye medlemmer, får du røykeovn fra ABU som har vært jegerens og fiskerens venn i flere tiår. Verdi kr 998,-!

​​​​​​Det er 52 vervepremier du kan velge mellom. Er du jeger eller fisker, er det umulig å ikke la seg friste av noen av produktene. Leverandørene er som alltid kjente og de står for kvalitet; Garmin, Orvis, Bergans, Jerven, Chiruca og Icom er noen av dem.

Stokker om på sortimentet​

- I 2017 stokker vi om på hele vervestigen. Vi har beholdt de mest populære fra 2016, men har i tillegg fått hele 35 nye premier inn i sortimentet. Vi har aldri tidligere hatt så stor utskiftning, til tross for at vi hadde god medlemsvekst i 2016. Jeg tror det er viktig å finne nye "lekkerbiskener" som trigger til mer verving hvert år, sier NJFFs prosjektutvikler Henning Ottarsrud.

Nytt av året, er også at ververne kan legge sine vervepoeng inn på foreningen sin. Det er derfor funnet frem til flere premier som egner seg spesielt godt for foreningene. 

Her finner du NJFFs vervepremier for 2017.  

​​Verv en venn

Hver måned lanserer vi en helt ny vervepremie. Du trenger bare å verve ett medlem for å få denne vervepremien. I 2016 har vi delt ut blant annet Chiruca Fleece, Thermacell myggjager, Coleman brenner og Sølvkroken fiskestang. I januar og februar er det Aclima Woolnet i premie for Verv en venn på våre vervesider. Mer behagelig undertøy til friluftsliv skal du lete lenge etter! 

De andre Verv en venn-premiene som kommer i 2017, er foreløpig hemmelig, men vi lover flere flotte premier. Følg med både i Jakt & Fiske og på www.njff.no!


​​Verving på 1-2-3!​

​1)​​​


Spør dine nærmeste om de har lyst til å bli medlem. Har du noen barn som er interessert i friluftsliv? En kompis? Eller kanskje en kollega? Spør da vel!

​2)​​


Engasjer deg i foreningens aktiviteter, på skytebanen, Fiskesom​mer, jegerprøvekurs, opplæringsjakter. Her er det ofte potensielle medlemmer, så her​ kan du virkelig sanke vervepoeng.

​​​3)​


Registrer vervingene på Min Side på njff.no. Her har du mulighet til å følge opp de du har vervet hvis de ikke betaler.​
- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.