NM Elgskyting 2019 er i gang
Elisabeth Munthe-Kaas
Publisert 03.07.2019 09:40
Oppdatert 03.07.2019 12:04
NM Elgskyting 2019 er i gang
Velkommen til NM Elgskyting
Vang JFF ønsker velkommen til NM i Elgskyting 15. - 20 juli. Finalen sendes direkte på NJFFs Facebook.

​​Erfaren arrangør

Vang JFF har lange tradisjoner med å arrangere skytestevner og norgesmesterskap. De har tidligere arrangert NM Jaktfelt i 2001 (med flest deltakere noen gang) og NM Figurjakt i 2005 og 2015. Det forventes minst 600 skyttere i perioden 15. – 20. juli. Vang JFF har forberedt seg godt og alt ligger til rette for et flott NM. Det vil være skyteaktiviteter for de yngste og 800 meter fra NM arenaen er det en NM-camp med aktiviteter og god servering. 

Direktesending på Facebook

Dette er et av sommerens NM som blir strømmet live på Facebook. Det foregår i samarbeid med produksjonsselskapet Oclin.​​​ Så dersom du ikke har mulighet til å være tilstede, kan du få med deg alt likevel. ​​

Gode NM-sider

Vang JFF har laget gode og informative sider der du skal kunne finne svar på de spørsmål du måtte ha. Her finner du også tips til overnatting, tidsplan for NM-arrangementet med mer.

NM Elgbaneskyting 2019

Du kan også følge arrangementet på Facebook

Vi takker alle frivillige som har gjort en stor innsats for at arrangementet skal bli best mulig, og ønsker alle en fin opplevelse! Lykke til.​​

Klubbhus Vang JFF 2019.jpg

Klubbhuset til Vang JFF


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.