NM Elgskyting: Velkommen til Dalsbygda
Vegard Veberg
Publisert 08.06.2018 13:35
Oppdatert 19.06.2018 12:35
NM Elgskyting: Velkommen til Dalsbygda
Dalsbygda Jaktskytterlag arrangerer sitt første NM 16–21. juli, og lover mange sosiale aktiviteter i tillegg til det aller viktigste, nemlig skytingen. Foto: Vidar Nilsen
16.- 21. juli er det klart for NM-elg. Dalsbygda Jaktskytterlag frister med ulike sosiale tilstelninger og flotte premier.

​​​– Campen ligger bare fem minutter gange unna banen. I tillegg er det gode muligheter for overnatting i Dalsbygda, så ingen trenger å kjøre tur-retur Tynset hver dag.

Det opplyser NM-ansvarlig i Dalsbygda Jaktskytterlag, Anniken Moseng Ryen. Det er første gang Dalsbygda JSL arrangerer NM, men foreningen har god erfaring med å arrangere store stevner, spesielt innen DFS. I tillegg til det som skjer på banen, kan hun også love liv og røre på kveldstid:

– Fem minutter kjøring unna banen og campen ligger Rønningslemmen. Der blir det foredrag med Halvor Sveen, samt servering av mat og drikke. Vi er sikre på at det blir en fin kveld. Sveen er en publikumsmagnet, så her kan det være lurt å bestille plass på forhånd. Bestillinger kan gjøres til Anniken på mail


Flotte premier​

– Det blir også en sosial seanse i teltet på fredag etter skyting. Der har vi masse uttrekkspremier. For å få de premiene må du være til stede fredag kveld, sier Anniken.

Offisiell åpning av NM vil skje på baneanlegget, tirsdag 17. juli kl. 12.00. NM vil foregå 3 km nord for Dalsbygda sentrum. Det vil bli merket fra R 30. Mer informasjon finner du her

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.