NM Jaktfelt 2021 avlyses
Publisert 28.04.2021 12:23
Oppdatert 04.05.2021 08:59
NM Jaktfelt 2021 avlyses
NM Jaktfelt i 2019 ble avholdt på Løten. Foto: Torgeir W. Skancke.
NM jaktfelt 2021 skulle etter planen gå av stabelen 18. - 20. juni på Tynset. Komiteen har nå besluttet at dette ikke lar seg gjennomføre.

​​​På et arrangement som dette ville man forventet omkring 1000 deltakere fra hele landet. Sett i lys av all usikkerhet rundt smitteutviklingen innenfor landets grenser har hovedkomiteen for NM Jaktfelt 2021 kommet til at det eneste fornuftige er å avlyse. NJFF stiller seg bak beslutningen. 

Kommuneoverlegen har vært involvert og kommet med sine anbefalinger, noe arrangøren og NJFF må lytte til. I tillegg antyder regjeringens gjenåpningsplan​ at vi tidligst kan åpne​ for nivå 2 i slutten av mai. NM Jaktfelt vil ikke kunne gjennomføres før vi er på nivå 3. Det er derfor uvisst hvor mange personer man får være på arenaen samtidig, og med et slikt arrangement som krever mye innsats i forkant blir det for mange usikkerheter.

Tynset JFF og Tynset skytterlag beklager overfor et sulteforet skyttermiljø, og håper å kunne invitere skytterne til Tynset et annet år. ​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.