NM Jaktfelt avlyses
Publisert 12.03.2020 12:54
Oppdatert 12.03.2020 12:57
NM Jaktfelt avlyses
Med bakgrunn i koronasituasjonen, og etter råd fra myndighetene, vil årets NM-jaktfelt på Tynset i slutten av april bli avlyst. Prøve NM/FM på Tynset den 22.mars avlyses også.

​​​​NJFF og Tynset JFF beklager de ulemper dette medfører for alle påmeldte deltagere. Alle deltagere må selv sørge for nødvendige avbestillinger av overnatting etc. Når det gjelder innbetalt startkontingent til NM/prøve-NM, vil denne automatisk bli refundert til alle gjennom kortbetalingsløsningen som ble brukt ved betaling. Det kan ta noe tid å få disse refusjonene utført, men det jobbes med.

NJFF følger situasjonen med koronaviruset fortløpende fra dag til dag. Vår anbefaling er å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger​ i forhold til smitteverntiltak, arrangement og reiser. Rådene kan endres fra dag til dag, og det er stadig utvikling i smitteforløpet. 

NJFF oppfordrer alle som har meldt seg på ulike arrangementer om å oppdatere seg på eventuelle avlysninger.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.