NM Leirduesti og NM Jegertrap er i gang!
Publisert 06.07.2018 10:24
Oppdatert 09.07.2018 13:01
NM Leirduesti og NM Jegertrap er i gang!
Klubbhuset i Kroken JFF.
Denne uken arrangeres NM Jegertrap i Sannidal i Kragerø og NM Leirduesti i Kroken i Drangedal. Sistnevnte har i år kongepokal! Du kan se begge finalene direkte på nett.

​​Sannidal JFF og Kroken JFF samarbeider i år om disse to NM-arrangementene. Du kan følge NM Leirduesti og NM Jegertrap på Facebook! Her legges det fortløpende ut info om smått og stort rundt arrangementet.  

Jegertrapen blir gjennomført på Sannidal JFFs anlegg. Anlegget har tre trapbaner og klubbhus, og i NM-uka kommer det til å bli etablert flere jubileumsbaner. Ytterligere info om skytetider o.l. på NM-Jegertrap hos Sannidal JFF finner du her.

Leirduestien blir gjennomført på Kroken JFFs anlegg. Anlegget har tre trapbaner og klubbhus. Leirduestien vil gå i lysløypetrasé like ved anlegget. Ytterligere info om skytetider o.l. på NM-Leirduesti hos Kroken JFF finner du her.

Kjøreanvisning

Du finner skytebanene til Kroken JFF og Sannidal JFF i Telemark på NJFFs skytebaneoversikt. Her kan du enkelt få en kjøreanvisning som bringer deg fra hvor enn du er og rett til banen. Vanligvis skal du finne denne tjenesten i NJFF-appen også, men der er det ubeleilig nok en feil i disse dager. Vi beklager det.

Andre tilbud

I NM-uka vil det bli etablert jubileums-compak og press.  Det tar kun 10 minutter med bil mellom Sannidal og Kroken. 

Det blir også skyttercamp på Sandvann friluftsområde, i gangavstand fra Kroken JFF's anlegg. Her er det mulighet for å få plassert bobil/campingvogn eller telt, med tilgang til strøm, wc og dusj, gode fiskemuligheter og badeplass. I samarbeid med Kroken I.L vil det bli skytterpub i tilknytning til campen der det vil bli servert mat og drikke. 

Se finalene på nettet

I år blir begge finalene sendt live. Gå inn på Facebook eller NJFF.no for å se intervjuer og kommentarer under finaledagene. Finalen i NM Leirduesti går lørdag 14. juli og finalen i NM Jegertrap går søndag 15. juli. Får dere ikke vært tilskuere må dere få med dere disse livesendingene! 

Vi takker alle frivillige som har gjort en stor innsats for at arrangementene skal bli best mulig, og ønsker alle en fin opplevelse! Lykke til.

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.