NM Nordisk Jaktskyting er i gang
Publisert 29.05.2019 11:36
Oppdatert 31.05.2019 14:18
NM Nordisk Jaktskyting er i gang
Foto: Lars Reitan
Fredag 31. mai og lørdag 01. juni avholdes NM Nordisk Jaktskyting på anlegget til Løiten JFF. I år får vinneren kongepokalen!

​​​​​​Norgesmesterskapet i Nordisk Jaktskyting 2019 arrangeres av to klubber fra Hedmark og to klubber fra Akershus. Det er Løiten JFF, Skogen JSK, Hemnes JFF og Bjørkelangen JFF som samarbeider om å arrangere stevnet. Arenaen for arrangementet er skyteanlegget til Løiten JFF. ​

Kongepokal til Norgesmesteren

Skytingen avvikles fredag 31. mai og lørdag 1. juni. Torsdag 30. mai var offisiell treningsdag for dette stevnet. Vinneren i 2019 tildeles Kongepokalen.

-Det er med stor glede at vi kan annonsere at vinneren av NM Nordisk Jaktskyting 2019 får kongepokalen i tillegg til normal premiering​, sier ​​Jesper Mai Larsen, fra Bjørkelangen JFF. Han forteller at de har fått med seg Knut Arne Gjems, NJFFs forbundsleder, som toastmaster under arrangementet. 

Gjems.jpg 

Gjems åpnet kongepokalstevnet

Knut Arne Gjems, leder i NJFF, holdt åpningstalen og sparket mesterskapet i gang. Kongepokalen deles bare ut hvert 6. år i Nordisk jaktskyting så det er stor spenning om hvem som tar den gjeve pokalen hjem. Nordisk jaktskyting er en kombinasjon av rifle og hagleskyting og den som hevder seg i NM nordisk må være en komplett skytter som håndterer både hagle og rifleskyting, understreket Gjems i åpningstalen. De beste skytterne blir også tatt ut på Landslaget og får delta på Nordisk mesterskap i august. 

Flotte premier

Flere av foreningenes sponsorer har bidratt med gjeve premier øremerket barne- og ungdomssatsningen. Dette for å motivere til fortsatt godt barne- og ungdomsarbeid i foreningene. 

Fiskesommer

Det skal settes opp flere pressbaner hvor man kan skyte press. Der blir det også muligheter for å vinne flotte premier hver dag. Fredag 31. mai arrangeres i tillegg Fiskesommer nede ved Rokosjøen, som ligger i umiddelbar nærhet av anlegget. Her er alle barn og unge velkommen ned til en trivelig kveld med fisking og hygge.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.