NM-elg er i gang
Espen Farstad
Publisert 12.07.2018 12:54
Oppdatert 16.07.2018 09:49
NM-elg er i gang
Dalsbygda Jaktskytterklubb ønsker velkommen til NM-elgbaneskyting, 16-21 juli. Alt ligger til rette for et flott NM.

Jaktskytterkluben i den lille bygda øverst i Østerdalen tar på seg et stort arrangement når de skal arrangere intet mindre enn et NM i ​elgskyting. De har forberedt seg godt, og regner med et godt innrykk av deltagere med følge.

NM vil foregå på skytebaneanlegget i Dalsbygda, som ligger 3 km nord for Dalsbygda sentrum. Det vil bli merket fra R 30.

Gode NM-sider

Dalsbygda Jakskytterklubb har laget gode og informative hjemmesider der du skal kunne finne svar på de spørsmål du måtte ha, samt se resultater etter som uka skrider fram mot finalen som går på lørdag 21. juli. Her finner du også tips til overnatting, tidsplan for NM-arrangementet med mer.
NM-Elgbaneskyting 2018

​​​Sosialt program

NM Campen ligger bare fem minutter gange unna banen. I tillegg er det gode muligheter for overnatting i Dalsbygda. Det legges opp til en hektisk og hyggelig uke. På Rønningslemmen, like ved camp og arena, blir det servering av mat og drikke, foredrag ved Halvor Sveen og annet moro som hører et NM til.


Velkommen til NM-elg i Dalsbygda!


PS- værmeldingen ser stort sett bra ut for hele uka, men med mulighet for litt regn på onsdag


 

 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.