Nå er torsken fredet
Publisert 13.06.2019 09:27
Oppdatert 18.06.2019 14:34
Nå er torsken fredet
Fra og med 15. juni 2019 er det forbudt å fiske torsk innenfor grunnlinjen fra og med Telemark og til grensen mot Sverige. Forbudet gjelder hele året, for både yrkesfiskere og fritidsfiskere.​

​​​​​​​​Det er viktig at informasjonen om dette spres til alle som fisker. Fiskeridirektoratet har laget en plakat på norsk, engelsk, tysk, polsk og litauisk. Den kan lastes ned og printes ut. 

​Last ned torskefredningsplakat på fem språk​

​Bli med å redde torsken! 

Alle må bidra nå, hvis vi igjen skal få en torskebestand i Oslofjorden og på Skagerrakkysten. Bestanden må bygges opp, slik at fremtidige generasjoner kan høste av ​ressursene i havet. 

-Vi oppfordrer alle sportsfiskere om å overholde fiskeforbudet, det tjener både torsken og fiskerne på, sier Espen Farstad, informasjonssjef i NJFF. 

Nye regler for alle fra 15. juni

  • Fra og med 15. juni 2019 er det forbudt å fiske torsk innenfor grunnlinjen fra og med Telemark og til grensen mot Sverige. 
  • Forbudet gjelder hele året, for både yrkesfiskere og fritidsfiskere.​​

Les mer om forbudet på Fiskeridirektoratets sider

Dette er torskeforbudssonen:


Torskefredningssone.jpg

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.