Nå kan du betale jegeravgiften for jaktåret 2021/2022
Publisert 27.03.2020 10:08
Oppdatert 25.03.2021 10:35
Nå kan du betale jegeravgiften for jaktåret 2021/2022
Bilde er innsendt i forbindelse med fotokonkurransen: Sammen på jakt.- og fisketur. Foto: Edgar Stokka
1. april starter et nytt jaktår, og nå kan du betale jegeravgiften. Alle som skal drive med jakt, lisensfelling eller fangst må ha betalt denne avgiften.

​​Du logger inn på Min jegerside og betaler jegeravgiften. Betalt jegeravgift dokumenteres med digitalt jegeravgiftskort på Min jegerside. ​Jegeravgiftskortet finner du også i appen Min Jegerdokumentasjon som du laster ned fra Play Butikk eller App Store. Det er også mulig å lagre jegeravgiftskortet på telefonen, eller skrive det ut før du skal på jakt. Ved å avlese QR-koden på jegeravgiftskortet vil jaktrettshaver, jaktoppsyn eller andre kunne kontrollere din jegerdokumentasjon.

Jegeravgiftskortet dokumenterer også:

  1. Hvilke arter du har registrert deg som lisensjeger på
  2. Skyteprøve for storviltjegere når appen brukes på skytebanen. Les mer her. 

Husk jakt- og fangstrapportering innen 1. mai

Alle som har betalt jegeravgiften for jaktåret 2020/2021 skal sende inn jakt- og fangstrapporten til Statistisk sentralbyrå innen 1. mai. Du skal rapportere selv om du ikke har jaktet dette jaktåret, selv om du ikke har fått noe bytte, og om du tidligere har rapportert til grunneier. 

Du skal rapportere via Altinn. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.