Nå kan du betale jegeravgiften for jaktåret 2020/2021
Publisert 27.03.2020 10:08
Oppdatert 27.03.2020 10:49
Nå kan du betale jegeravgiften for jaktåret 2020/2021
1. april starter et nytt jaktår, og nå kan du betale jegeravgiften. Alle som skal drive med jakt, lisensfelling eller fangst må ha betalt denne avgiften.

Miljødirektoratet digitaliserer dokumentasjonen som jegeren skal ha med seg på jakt, felling og fangst.

Betaling av jegeravgiften

Du logger inn på Min jegerside og betaler jegeravgiften. Betalt jegeravgift dokumenteres med digitalt jegeravgiftskort på Min jegerside. ​Det er også mulig å lagre jegeravgiftskortet på telefonen, eller skrive det ut før du skal på jakt. Ved å avlese QR-koden på jegeravgiftskortet vil jaktrettshaver, jaktoppsyn eller andre kunne kontrollere din jegerdokumentasjon.

Min jegerside viser også personlig lisens for registrerte lisensjegere. Skyteprøve for storviltjegere må foreløpig dokumenteres på vitnemål som du får på skytebanen. Du kan også skrive det ut fra hjemmesiden til Miljødirektoratet. Mer informasjon om digital jegerdokumentasjon finnes på sidene til Miljødirektoratet og Jegerregisteret.​

Husk jakt- og fangstrapportering innen 1. mai

Alle som har betalt jegeravgiften for jaktåret 2019/2020 skal sende inn jakt- og fangstrapporten til Statistisk sentralbyrå innen 1. mai. Du skal rapportere selv om du ikke har jaktet dette jaktåret, selv om du ikke har fått noe bytte, og om du tidligere har rapportert til grunneier. 

Du skal rapportere via Altinn. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.