Nå kan du søke friluftsmidler fra Statskog
Publisert 01.04.2020 08:46
Oppdatert 01.04.2020 08:54
Nå kan du søke friluftsmidler fra Statskog
Trenger foreningen din en kastebrygge, luftgeværbane eller ny båt? Statskogmillionen er åpen for vårens søknader ut april måned.Foto: Thomas Rasmus Juell.
Statskog tror friluftsliv i norsk natur blir mer aktuelt enn noen gang, og håper folk søker på midler til små og store prosjekt. Er det noe din forening trenger må du benytte sjansen!

Statskog setter av en million kroner årlig til bruk i samspill med frivillige organisasjoner landet rundt som jobber med friluftslivstiltak. Det kan være bidrag til en kano, en benk på en utsiktsplass, utbedring av stier og hva som helst som fremmer friluftsliv og bærekraftig bruk av norsk natur. Søknadsvinduet er åpent i april.

- Vi tar i mot alle søknader fra alle steder. Vi tidligere fått litt få søknader fra byene, så vi oppfordrer spesielt søkere der til å bruke ordningen. Det er bare å være kreativ. Friluftsliv og norsk natur er så mangt, sier Skillingstad.

Statskogmillionen går til tiltak og aktiviteter som fremmer friluftsliv, folkehelse og bruk av norsk natur i by og bygd. Ordningen har to støttebeløp; 5 000,- eller 10 000,-.

- Små prosjekt trenger ofte små bidrag for å bli realisert. Dermed faller de ofte utenfor de store ordningene. Med noen tusen kroner og dugnadsånd kommer det veldig mye ut av dette, sier Skillingstad.

Søk her

Se alle tidligere tildelinger fordelt på år, fylke og kommune

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.