Norges Jeger- og Fiskerforbund innkaller til landsmøte 2021
Publisert 06.11.2020 11:11
Oppdatert 17.11.2020 11:23
Norges Jeger- og Fiskerforbund innkaller til landsmøte 2021
​​​Hvert tredje år arrangeres landsmøte i NJFF, og nå forberedes landsmøtet for 2021. Adressen er Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 12. -14. november.

​Når årsmøtesesongen for loka​​​l- og fylkeslag starter etter jul, må du som medlem kjenne din besøkelsestid hvis det er saker du eller foreningen brenner for.

I henhold til NJFFs vedtekter §7, punkt 6, innkalles det nå til NJFFs 23. ordinære landsmøte. Landsmøtet foregår på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport fredag 12. – søndag 14. november 2021.

På landsmøtet kommer 150 valgte delegater som velges på fylkesårsmøtene. Fylkene vil på forhånd bli tildelt et gitt antall delegater på bakgrunn av medlemstallet per 31.12.20. Vedtakene som landsmøtet fatter, er bindende politikk for alle organisasjonsledd i NJFF i den neste tre års-perioden.

Nå begynner det

Innsendte saker og forslag som ønskes behandlet på Landsmøtet må i følge vedtektene være Forbundsstyret i hende senest fem måneder før landsmøtet, det vil si 1. juni 2021. Saker som ønskes fremmet til landsmøtet, sendes NJFFs administrasjon på epost eller til postboks 94, 1378 Nesbru. Vi bekrefter mottak av innsendte landsmøtesaker tilbake til innsenderen. NJFF oppfordrer til at saker sendes inn så tidlig som mulig etter ferdig behandling i fylkeslag og foreningerInnkomne forslag bes sendt inn på eget skjema.
For sent innkomne saker kan ikke behandles av landsmøtet.

Frem din sak i lokallaget

Enkeltsakene som skal drøftes på landsmøtet, er brakt fram via en demokratisk prosess fra årsmøte i lokalforeningene og fylkesårsmøtene, til NJFFs forbundsstyre. Har du en sak du brenner for, må du altså fremme denne på årsmøtet til lokallaget ditt som arrangeres i januar og februar.

Forbundsstyret forbereder de innkomne forslagene med bistand fra NJFFs administrasjon, og legger deretter disse fram for behandling og avstemming på landsmøtet.

Dagsorden sendes ut i september

Landsmøtedokumentene, inklusive forbundsstyrets endelige forslag til dagsorden sendes ut to måneder før møtet holdes, dvs. senest 12. september.  ​​

Les alt om Landsmøtet 2021 her

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.