Norges første jaktpodcast er ute nå!
Elisabeth Munthe-Kaas
Publisert 07.05.2018 12:08
Oppdatert 07.05.2018 12:26
Norges første jaktpodcast er ute nå!
Hør på JegerStines podcast: Jakten på Norge! Her møter Stine spennende profiler, både kjente og ukjente, som har en felles lidenskap, nemlig jakt!
Det er over en halv million registrerte jegere i Norge, og derfor er det på tide med en ren jaktpodcast synes JegerStine. Vi er veldig enig i dette, og informasjonssjef i Norges Jeger- og Fiskerforbund, Espen Farstad, stiller opp som gjest i første episode. 

Hvordan er det å være jeger? Sterke naturopplevelser, spenning og mestring! Espen har mange gode historier og forteller levende om sine opplevelser. Hør den spennende historien om da han skjøt sitt første rådyr. 

Hva skal til for å komme seg ut på jakt? Forbundet ønsker at alle som ønsker tilgang til jakt og fiske skal få mulighet til det. Bare halvparten av de som tar jegerprøven kommer seg ut på jakt. Det er viktig å legge til rette så flere kommer seg ut. Jenter og jakt er et viktig satningsområdet. Forbundet gir en million kroner til kvinnesatsing. Det finnes egne kurs for jenter, noe som kan gjøre terskelen lavere for mange jenter. Espen har mange gode tips og råd om alt fra matlaging til hvilken jaktform man bør starte med! 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.