Norgescupen er halvveis til Sverige
Steinar Paulsen
Publisert 12.01.2018 15:25
Oppdatert 12.01.2018 15:26
Norgescupen er halvveis til Sverige
Søndag 14. januar går det tredje av seks Norgescupstevner i isfiske. Denne gangen på Storsjøen i Odalen med Odal SFK som arrangør.

​Jan Inngjerdingen fra arrangørforeningen sjekket isen på Storsjøen for et par dager siden og den var ca 35 cm tykk med 1-4 cm snø. Hardt og fint å gå, altså glimrende forhold, så sant det ikke laver ned fram til helga. Fiskebettet tør han ikke spå noe om selvsagt, men de fleste som har fisket på Storsjøen vet at den leverer bra fangster på gode dager. Vi satser på at søndag 14. blir en god dag.​

Halvv​eis til Nordisk

Etter søndagens konkurranse er halvparten av uttaksstevnene til Nordisk arrangert, og det begynner å tegne seg et bilde av hvem som kommer til å kjempe om landslagsplassene i de forskjellige klassene.

Norgescupstevnene er altså uttaksstevner til Nordisk mesterskap i isfiske, som går på rundgang mellom Norges, Sverige og Finland. Nordisk mesterskap i 2018 går i år i Luleå i Sverige og Norges landslag består av 18 fiskere i seks klasser: herre/dame veteran, herre/dame senior og gutter/jenter junior. I tillegg stiller de respektive landene med inntil to lagledere.

Se resultater fra NC på Vingersjøen og NC totalt.Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.