Norgescupen i isfiske: Runde 3, Breivann - Vestfold
Marius Hassve
Publisert 19.01.2021 12:55
Oppdatert 19.01.2021 13:55
Norgescupen i isfiske: Runde 3, Breivann - Vestfold
Kjell Robert Kaspersen fra arrangørforeningen i gang med forberedelser på Breivann helgen før. Nettopp Kaspersen stakk også av med seieren med litt over 5 kilo abbor på vekta. Foto. Jørgen Holt.
Det er ikke bare i indre Østlandet det fiskes på isen. Den høyt meritterte vestfoldforeningen SFK Pimpel Sør arrangerte nemlig årets tredje norgescupstevne (NC) på Breivann i Larvik 17. januar. Arrangørforeningen stilte med flotte gå-forhold over isen. Men beit fisken?

​​​​Svaret på det er ja, dog ikke i store bokstaver; Magnus Riksfjord og resten av medlemmene i SFK Pimpel Sør hadde nemlig håpet på vinnervekter nærmere 12 kilo enn 6. Selv ikke norgeseliten i isfiske vet derimot alltid hvor all fisken svømmer, og selv om man vet, er det ikke alltid den biter. Abbor er nemlig en skikkelig humørsjuk fisk!

Ønsker flere yngre deltakere

Igjen var deltakerantallet tresifret, 102 for å være nøyaktig. Dette er et antall vi må være veldig fornøyde med i disse COVID-19 tider. Vi skulle derimot ønske at enda flere yngre blir med, spesielt gjelder det yngre jenter. Kanskje NJFF-Hedmark sin nysatsing, konkurransefadder, kan videreutvikles og innføres i flere fylkeslag?

NJFF takker arrangørforening for nok et flott gjennomført NC-stevne. I tillegg til NC på søndag var det også en spennende lagkonkurranse på lørdag – og nettopp slike nyutviklinger oppfordres det til mer av. Igjen var alt planlagt til minste detalj hva smittevernstiltak gjelder. Det er sånn sett trygt å vite at det er nettopp SFK Pimpel Sør som arrangerer årets norgesmesterskap (NM) på isen. 6. og 7. mars skal vi derimot enda lenger sør og fiske, nemlig til Vegårfjorden. Mer informasjon kommer i egen portalsak og i bladet jakt & fiske. I tillegg til arrangørforening vil vi takke alle deltakere, og gratulerer alle klasse, - og premievinnere.

Resultatliste runde 3 Breivann

Lurer du på hvordan det ligger an sammenlagt i norgescupen halvveis i løpet? 
Resultatliste for runde 1+2+3

Neste Norgescu​p på Lyseren 31. januar

De seneste oppdateringer hva nasjonale COVID-19 restriksjoner gjelder betyr at Norgescup-toget foreløpig er klarert for neste stopp – Lyseren 31. januar. SFK Acerina tar over stafettpinnen, og ønsker velkommen til NC4, 2020/21. Om vår humørsjuke abborvenn er på opptur siste søndagen i januar blir dette et brutalt fiske! Vel møtt. ​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.