Norgescupen i isfiske er avsluttet
Marius Hassve
Publisert 24.02.2021 08:36
Oppdatert 24.02.2021 08:46
Norgescupen i isfiske er avsluttet
Abbor på glattisen. Foto Marius Hassve.
Norgescup-toget ble dessverre ikke klarert for sesongens fjerde, femte og sjette stopp. Etter å ha utsatt det fjerde stevnet i nesten 4 uker måtte årets norgescupsesong dessverre avsluttes.

Kenneth Jernberg fra Odal SFK ble årets totalvinner, med en 3, 7 og 6 plass på henholdsvis Eltsjøen, Skumsjøen og Breivann. Norges Jeger- og Fiskerforbund gratulerer! På plassen bak Kenneth, også han fra seniorklassen, havnet Thomas Ødegård fra Gjøvik og Toten SFK. En veteran fra SFK Acerina ble nummer tre i totalsammendraget, en ringrev viss navn er velkjent, Jan Morten Fossen. Mon tro hva som ble sagt i bilen på vei hjem fra siste stevnet om resultatet allerede var klart da; rett bak han igjen i totalsammendraget havnet nemlig medaljegrossisten Christer Fossen!

Her finnes fullstendig resultatliste, klasse for klasse

Gratulerer alle sammen! Plaketter blir sendt ut i løpet av kort tid. Grunnet tingenes koronatilstand har forbundet i år i tillegg gått til innkjøp av en liten tilleggspremie til alle plakettvinnere. Vi vil med dette takke deltakere og arrangører for vel gjennomførte arrangement og deltakelse. Ingen COVID-19 smitte på dette toget nei!

KennethJernbereg.jpg

Sesongens norgescupvinner, Kenneth Jernberg, i dyp konsentrasjon i hans rette element. Foto: Therese Larsson Jernberg. 

Gjennomføring av andre stevner

Tross at vi måtte trekke i nødbremsen hva norgescup gjelder, og at norgesmesterskapet dessverre ikke kan gjennomføres, vil det fortsatt være mulig å gjennomføre terminlisteførte stevner om alle nasjonale og lokale retningslinjer blir fulgt. Fylkesmesterskap kan arrangeres om fylkeslag og kommuneoverlege tillater det, mens lokallag avgjør deres egne terminlisteførte lokalstevner, dog med forbehold om at tillatelse blir gitt av kommuneoverlege. Til de lokalforeningene som er usikre på selve gjennomføringen, rådfør dere med konkurransefiskeansvarlig, eller om det føles best, utsett eller avlys arrangementet; det nærmer seg påske, føler man for å snu så gjør man nettopp det! Vi håper på at de bedre tidene som er annonsert på andre siden av sommeren nå tjuvstarter litt, sånn at vi får en flott sesongavslutning med spennende stevner rundt om. Stevner med gode smitteverntiltak.

Gjennomføring av terminlisteførte isfiskestevner sesongen 2020-21 (PDF)

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.