Norgesmesterskapet i Figurjakt 2020 avlyses
Publisert 23.03.2020 10:57
Oppdatert 24.03.2020 11:30
Norgesmesterskapet i Figurjakt 2020 avlyses
Norges Jeger og Fiskerforbund har i samråd med arrangørklubbene Aurskog JFF og Bjørkelangen JFF besluttet å avlyse Norgesmesterskapet i figurjakt for 2020.

​​Det har vært tett dialog mellom forbundet og arrangøren siden det ble kjent at søknad om dispensasjon ville kunne ta noe lengre tid i denne runden. 

Forbundet venter stadig på avklaring i søknaden om bly dispensasjon til figurjaktstevner, og Miljødirektoratet opplyser om at koronasituasjonen kan medføre ytterligere forsinkelser. Siden det ennå er uklart når det foreligger en avklaring, ser man ingen annen mulighet enn å avlyse dette stevnet.

Det handler nå om å begrense tapet i tiden inn mot stevnet for arrangørene, som fra nå og fremover i tid ville pådratt seg store kostnader og en enorm arbeidsmengde skulle stevnet ikke bli avviklet.

-Det ville rett og slett gått med et alt for stort underskudd med det programmet vi har lagt opp til i denne runden hvis vi måtte avlyse. Mange av våre leverandører av tjenester og varer sitter på overtid og venter på bestillinger fra oss. Så vi har i samråd med Forbundet satt en endelig dato for når avklaring måtte være på plass for dette stevnet. Tenk bare på arbeidsmengden og kostnaden med å refundere over 300 påmeldinger, sier en skuffet stevneleder Jesper Maj Larsen, som uttaler seg for arrangørklubbene.

Denne runden var det ikke aktuelt å ta dette som et dugnads arrangement på sparket. Vi har ikke ligget på latsiden, og vi har allerede lagt ned masser av ressurser for å vise at vi kan levere et fullverdig Norgesmesterskap.

For kort tid siden ble det med bakgrunn i koronasituasjonen besluttet å avlyse NM-jaktfelt.
NJFF følger myndighetens pålegg om å innstille organisert aktivitet og konkurransevirksomhet i en periode.

Logo-NM-Figur-2020-B&W.png- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.