Ny barne- og ungdomskonsulent i NJFF
Publisert 09.01.2020 10:36
Oppdatert 13.01.2020 12:56
Ny barne- og ungdomskonsulent i NJFF
01.01.2020 startet Karina Gjerde som barne- og ungdomskonsulent i Norges Jeger- og Fiskerforbund. Vi har tatt en liten prat med henne.

​​​Navn: Karina Gjerde
Alder: 29
Fra: Aure på Nordmøre​

Hvem er du?

- Jeg er ny barne- og ungdomskonsulent i NJFF! Utdannet naturforvalter og lektor i realfag fra NMBU. Når jeg ikke sitter og trøkker på tastaturet på Hvalstad finner du meg helst i skauen på tur med polarhunden min. Eller fisketur. Eller på jakt.  Eller telttur. Stikkordet her er altså da tur.

Hvilke ambisjoner har du for barne- og ungdomssatsingen i NJFF?

- Jeg har ambisjoner om at NJFF skal bli en naturlig organisasjon for barn og ungdom å være med i! Vi skal være åpne for alle som vil prøve seg i jakt-, fiske- og friluftsverden. Et sted hvor både nybegynnere og erfarne finner noe å gjøre.

Hva skal NJFF gjøre for å tilfredsstille barn og unge i 2020?

- I 2020 inviterer vi alle familier ut på tur! Lavterskel er stikkordet på alt fra åpne dager på skytebanen til telttur og isfiske. I tillegg så arrangerer flere foreninger Jakt- og fiskeskoler. Dette har lite til felles med å sitte stille på en skolebenk. Her kan man derimot være med ut sammen med andre unge, og lære mer om alt som jakt, fiske og friluftsliv har å by på. 


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.