Ny jeger - alt på ett sted
Anine Gutubakken Byles
Publisert 18.12.2017 10:39
Oppdatert 20.12.2018 11:00
Ny jeger - alt på ett sted
Lurer du på om du skal ta jegerprøven? Er du i gang med jegerprøven? Eller er du nyutdannet jeger som ønsker flotte jaktopplevelser?

​​​​NJFF har samlet all nyttig informasjon for nye jegere på ett sted.

Nyjeger.no

NJFF har kategorisert informasjonen  i tre - før jegerprøven, under jegerprøven og etter jegerprøven. 

Jegerprøvequiz​​

Her kan alle nye jegere finne nyttige råd og tips. Du kan lese hva jegerprøven er, finne hva som skal til for å bestå eksamen, ta jegerprøvequiz, se filmer, få tips til hvordan skaffe seg jaktterreng og mye mer.


Meld deg på introjakt​​

I tillegg finner du en kalender med introjakter som arrangeres av lokalforeningene over hele landet. Gjennom å melde deg på introjaktene kan du som uerfaren jeger bli med erfarne instruktører ut og lære ulike jaktformer.

- Det er ikke alltid slett å orientere seg i en jungel av informasjon om jegerprøven. Erfaring viser også at 50 prosent av jegerprøvedeltagerne har vanskeligheter med å komme i gang med praktisk etter endt eksamen. Dette gjør vi noe med og samler all relevant informasjon på et sted, sier prosjektutvikler i NJFF, Henning Ottarsrud.

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.