Ny leverandør av hundefôret Sportsmans Pride
Publisert 13.01.2021 09:24
Oppdatert 13.01.2021 09:25
Ny leverandør av hundefôret Sportsmans Pride
Konnerud Jeger- og Fiskerforening i Drammen er blitt forhandler av hundefôret Sportsmans Pride.

​-Vi har mange medlemmer med hund i foreningen, det var sånn vi ble tipset om Sportsmans Pride. ​Da vi loddet stemningen blant våre medlemmer i våres, opplevde vi stor interesse for fôret, forteller Morten Hofstad i Konnerud Jeger- og fiskerforening.

Foreningen ligger på Konnerud i Drammen og har en historie tilbake til 1951 da de ble startet. Klubbhuset er bygget på dugnad. Det er en aktiv forening med ca 200 medlemmer. Foreningen disponerer flere fiskevann som de kultiverer, og selger fiskekort. Det blir arrangert flere fiskekonkurranser gjennom året. De har eget jaktterreng hvor de selger småviltkort og rådyrkort til medlemmer. Konnerud JFF har en aktiv ungdomsgruppe med varierte aktiviteter gjennom året, i tillegg driver de med saueaversjon og avholder jegerprøvekurs.

-Dette er en aktiv forening med mange flinke og engasjerte medlemmer og utvalg, forteller Hofstad, som nå er glad for å kunne tilby hundefôret til foreningens medlemmer.

Ønsker foreningen din å bli selger av hundefôr?

Avtale fylles ut og sendes NJFF
Avtale om kjop og omsetning av hundefor

Sportsman's Pride

Medlemmer kan fortsatt kjøpe 15 kg fôr av beste kvalitet til under kr. 400.-. Samtidig har foreningen en god avanse sett i relasjon til innkjøpspris og en meget gunstig sluttpris.

Vi minner om sponsorfondet hvor foreningen kan søke om fôrpremier til sine arrangement. Varene leveres sammen med ordinær fôrleveranse. 
Sponsorpakke- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.