Revidert samarbeidsavtale signert
Anine Gutubakken Byles
Publisert 26.09.2017 15:28
Oppdatert 10.10.2017 14:38
Revidert samarbeidsavtale signert
En revidert samarbeidsavtale mellom Norsk Kennel Klub (NKK) og Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) ble nylig undertegnet.

​​​​NJFF og NKK har siden 1970-tallet hatt en formell samarbeidsavtale for å fremme den tradisjonelle norske kulturen knyttet til jakt med hund. Etter at NKK hadde vært gjennom en omfattende omorganiseringsprosess, ble det inngått en ny avtale i 2007. Denne er nå revidert.

Formålet med ny avta​​​le

Formålet er fortsatt å ivareta og fremme norsk jaktkultur, jakthunderaser og tradisjonene for bruk av hund på jakt. Det skal samarbeides fo r å fremme jakthundvirksomhet som en positiv aktivitet, om opplæring og kompetansebygging for jakthunder og jakthundeiere, og om jakthundprøver og jakthundutstillinger.

Ingen store endrin​​ger

- På samme måte som tidligere, vil våre lag og foreninger fortsatt kunne drive med utstilling og jaktprøver, sier generalsekretær i NJFF, Espen Søilen.

Et nytt element er at NJFFs lokalforeninger nå må betale en ekstra aktivitetsavgift per deltager til NKK. Avgiften øremerkes dommerutdanning. Unntatt fra dette er lokalforeninger med egne hundegrupper som har en tilslutning til NKK. I dag gjelder det seks fuglehundgrupper.

- Blant annet på bakgrunn av denne avgiften, vedtok styret i NJFF at avtalen skal evalueres etter tre år, påpeker Søilen. ​

​Her kan du lese hele samarbeidsavtalen mellom NJFF og NKK​.​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.