Ny strømavtale fra Svorka
Publisert 12.01.2017 21:48
Oppdatert 13.01.2017 13:59
Svorka Energi utvider tilbudet med rabatt for NJFF-medlemmer: Mens du tidligere har hatt standard variabel-avtalen Topp 3-garanti og fastprisavtalen Takkogpris, kan du nå kjøpe NJFF-strøm til innkjøpspris.
Ny strømavtale fra Svorka
Svorka tilbyr NJFF-abonnentene rypejakt...
Ny strømavtale fra Svorka
...og hjortejakt som trekkes blant kundene.

​For deg som vil ha strøm til innkjøpspris (eller spotpris som det også kalles) er dette et godt alternativ: NJFF Strøm er en fleksibel strømavtale som gir deg strøm til innkjøpspris:

  • En god strømavtale med strøm til innkjøpspris
  • Valgfri faktura- og betalingsløsning
  • Etterskuddsvis betaling
  • Din unike medlemspris:
    •      Fastbeløp: Kr 29,- pr. mnd.
    • ​     ​Påslag: 3,95 øre pr. kWh. (påslaget dekker myndighetspålagte elsertifikatkostnader)

Støtte til​​ din medlemsorganisasjon

Alle medlemmer som inngår avtalen får billig strøm, samtidig som en andel av salget går tilbake til NJFF: Dersom 5000 medlemmer benytter seg av tilbudet, gir det en hel million i kassa til NJFF.

NJFF er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere, og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. Med støtte fra våre samarbeidspartnere står NJFF enda bedre rustet til å drive vårt viktige arbeid.

Andre avtaler​

For deg som ønsker mer forutsigbarhet, kan du velge Topp 3-garanti. Da får du som kunde en av de tre rimeligste strømprisene, målt mot en representativ liste over landets strømleverandører. Prisgarantien gjelder fra nyttår til nyttår, og gir dermed god pris over tid.

Ønsker du ytterligere forutsigbarhet, kan du velge Svorkas fastprisavtale TAKKOGPRIS og betale et fast beløp for strømmen hver måned. Les mer om de ulike avtalene på Svorkas nettsider.​


Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Jakthundboka
Gjensidige2019
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.