Ny tilskuddsordning for frivillighetssektoren
Publisert 08.04.2021 16:01
Oppdatert 08.04.2021 16:16
Ny tilskuddsordning for frivillighetssektoren
Kulturdepartementet lanserer en ny midlertidig tilskuddsordning for frivillighetssektoren, som følge av Covid-19-utbruddet.

​Ordningen skal hjelpe frivilligheten gjennom Covid-19-krisen, og stimulere til aktivitet innenfor rammene av smittevernsrestriksjoner.

Ordningen består av to deler:

  • En del som tar utgangspunkt i tildelt momskompensasjon for 2020. – Sentralleddet søker på vegne av hele organisasjonen. Søknadsfrist 20. april. Det er kun de organisasjonsledd som har mottatt momskompensasjon i 2020 som vil komme med i denne ordningen.

    Alle lokallag som mottok momskompensasjon i 2020 deltar automatisk i søknaden. Det skal ikke sendes inn dokumentasjon eller annet til NJFF.​

  • En søknadsbasert del. Ordningen vil gjelde for tidsperioden 1. januar 2021 til og med 30. juni 2021. Nærmere informasjon og veiledning til denne delen av tilskuddsordningen er under arbeid og vil bli lagt ut på Lotteri- og Stiftlesestilsynets sider så snart det er klart. Trolig vil det åpnes for søknader i juni 2021.

Les mer om ordningen​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.