Nytt medlem?
Publisert 23.06.2017 10:44
Oppdatert 26.02.2020 08:55
Nytt medlem?

​​​Hvordan blir jeg medlem?

Du kan kjøpe ditt medlemskap her. Dersom du er registrert hos oss, og fått medlemsnummer, kan dette betales på Min side. Sidemedlemsskap kan kjøpes på Min side.​ For ektefelle/samboermedlemskap ta kontakt med oss på epost: medlem@njff.no eller telefon 66 79 22 66​.  (gjelder kun ektefelle/samboer av et hovedmedlem).​

Lokallag eller direktemedlem – hva er forskjellen?

Som medlem i et lokallag er du tilknyttet en av våre flotte lokalforeninger. Våre lokalforeninger har et bredt og variert tilbud til sine medlemmer. I tillegg til alle sentrale NJFF fordeler, får du som lokallagsmedlem tilgang til lokale fordeler og tilbud. Besøk lokalforeningenes hjemmesider ved å trykke deg inn på lokallagsoversikten her. I vår kartløsning kan du søke på postnummer / sted og finne lokalforeninger i nærheten.

Som direktemedlem får du tidsskriftet Jakt & Fiske tilsendt og du kan også benytte de sentrale fordelene i NJFF. Disse kan du lese mer om her. Som direktemedlem er du ikke tilknyttet en lokalforening, så dersom du tenker å benytte deg av lokale fordeler er medlemskap i et av våre mange lokallag det beste for deg.

Du velger å være medlem i et lokallag eller stå som direktemedlem.Du trenger ikke begge typer medlemskap.

Medlemskategorier

  • Hovedmedlemskap. Gjelder etter fylte 25 år.
  • Barne- og ungdomsmedlemskap med tidsskrift. Gjelder ut det året medlemmet fyller 25 år.
  • Barne- og ungdomsmedlemskap uten tidsskrift. Gjelder ut det året medlemmet fyller 25 år.
  • Pensjonist-/uføremedlemskap. Gjelder for pensjonister fra og med det året de fyller 67 og for uføretrygdede.
  • Ektefelle/samboermedlemskap. Gjelder i tilknytning til et hovedmedlem eller pensjonist/uføremedlemskap, og gjelder kun for ektefelle/samboer.
  • Sidemedlemskap. Sidemedlemskap benyttes hvis man ønsker medlemskap i flere foreninger.Man må ha ett gyldig hovedmedlemskap / pensjonist/ufør, og kan i tillegg opprette sidemedlemskap i flere foreninger. Dette kan bestilles fra "min side", eller ta direkte kontakt med oss.
  • Familiemedlemskap. Gjelder for inntil to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år, alle registrert på samme bostedsadresse, og registreres i samme forening.

Våre medlemsfordeler kan du lese om her.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.