​Medlemssystem for framtida
Publisert 13.01.2017 18:11
Oppdatert 17.01.2017 15:23
NJFF har skrotet det gamle medlemssystemet og fått et helt nytt. Hva betyr dette for deg? Her finner du informasjon både for deg som vanlig medlem og for deg som er tillitsvalgt og drifter ei forening.
​Medlemssystem for framtida
Med nytt medlemsregister blir det lettere for deg å organisere ditt medlemskap hos NJFF. Foto: Ottarsrud.

​​​​​​​Du kan fortsatt logge deg inn på «Min side» på njff.no. Slik som tidligere kan du endre informasjon om bostedsadresse, telefonnummer og epost. 

Hent ditt medlemskort

Nytt er det at du kan skrive ut ditt medlemskort, hvor all informasjon om medlemskapet ligger. Er du instruktør, eller konkurranseskytter, ligger også informasjon om dette på medlemskortet.

- Mister du ​medlemskortet, kan altså dette enkelt hentes på «Min side». Du kan også få det tilsendt via MMS til din smarttelefon. Enklere blir det ikke, smiler Anne Kristine Andersen hos medlemsservice i NJFF.​

Foreningene kan verve​

Ververne skal fortsatt bruke «Min side». Her ser du hvem du har vervet, hvor mange vervepoeng du har, og bestille vervepremier. Hele 54 premier finnes i vervesortimentet for 2017​!

- Det nye medlemssystemet gjør at ververne kan overføre vervepoeng til foreningen sin. For svært mange er dette aktuelt. Har foreningen et fellesarrangement med flere som er med på dugnad, kan vervepremiene tilfalle felleskapet, fortsetter Andersen. Verdt å merke seg er at det nye vervepremiesortimentet har premier som er spesielt godt egnet for foreninger.   ​

Vi vil vite mer om deg​​

På «Min side» blir du forespurt om hvilke interesser du har. Det er for at NJFF skal kunne målrette vår informasjon mot deg. Er du eksempelvis ikke interessert i annet enn sportsfiske, så kan du huke av dette her.

- Det er stor variasjon blant medlemmene interesser, og vi skal forsøke å gi matnyttig informasjon til enkeltmedlemmene, sier Andersen. 

Helt til slutt: Er det noe du lurer på vedrørende «Min side», er det bare å ta kontakt på tlf 800 300 88 (gratis). 

Vi hjelper deg!

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.