OFA søker ny daglig leder
Elisabeth Munthe-Kaas
Publisert 08.05.2018 09:00
Oppdatert 08.05.2018 09:14
OFA er en ideell organisasjon som forvalter fiskeretten i 500 vann og elver til grunneiere i Osloområdet. En unik mulighet åpner seg nå for deg som har en brennende lidenskap for Oslomarka, sportsfiske, friluftsliv og organisasjonsarbeid!
OFA søker ny daglig leder

​​​Stillingen som daglig leder deles mellom en fiskefaglig del med deltagelse i settefiskanlegget og en administrativ del foruten styre og strategiarbeid.

Rekrutteringsarbeidet står i høysetet med salg av fiskekort i alle kanaler. Over 25.000 barn og unge fra Osloskolen har de siste årene deltatt på organiserte arrangementer i regi av organisasjonen. ​

Vi håper at du som vil være med å fronte OFAs viktige arbeid utad, i media, i fiskefaglige fora, i front på arrangementer og i møte med publikum, søker denne stillingen.​

Søknadsfrist 15. mai. 

Søknad merkes "Daglig leder"  og sendes til:
Oslomarkas Fiskeadministrasjon, Sørkedalsveien 617, 0758 Oslo​

Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med styreleder Emil Andre Os. 

​Les hele stillingsannonsen her!​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.