Offisiell åpning av Villaksens År!
Karina Gjerde
Publisert 14.11.2018 12:51
Oppdatert 14.11.2018 13:02
Offisiell åpning av Villaksens År!
Elvestuen fikk dreisen på kastingen etter veiledning av Knut Johan Ruud. Foto: Martin Lerberg Fossum, KLD
13. november sparket statsråd i Klima- og Miljødepartementet Ola Elvestuen i gang Villaksens År!

​Utstyrt i vadere fikk statsråden prøvd fiskelykken under stamfisket i Drammenselva. Med kyndig veiledning fra fagkonsulent i NJFF Buskerud, Knut Johan Ruud, fikk Elvestuen riktig så dreis på kastingen. Femten minutter ut ​i seansen dukket en enorm rugg opp i vannoverflaten i et nydelig vak, til stor begeistring for alle fremmøtte. Dessverre klarte ingen å få lurt storlaksen på kroken, men bare det å få oppleve den på nært hold er likevel veldig spennende. 

Elvestuen fortalte at han virkelig forstod fascinasjonen mange har for laksefisket og at villaksen er en viktig politisk sak. 

Nettside lansert

Samtidig med arrangementet ved Hellefossen lanserte NJFF og Norske Lakseelver ved prosjektleder i NJFF, Karina Gjerde, den nye nettsiden for Villaksens År: www.villaks2019.no . På denne siden kan man lese mer om villaksåret, finne ut hvordan man kan bli med på feiringen, og ikke minst finne oversikt over alle arrangementene som er planlagt. Kalenderen oppdateres fortløpende. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.