Alt klart for fiskefestival i Oslo lørdag!
Publisert 08.02.2016 19:02
Oppdatert 07.03.2016 16:13
Alt klart for fiskefestival i Oslo lørdag!
På lørdag dundrer det løs med Oslo Internasjonale Fiskefestival, med NJFF og Hooked.no som drivkrefter. Nå er det kun få plasser igjen i fiskekonkurransen der du kan vinne 100.000 kr! Leo Ajkic leder programmet, og ordfører Fabian Stang deler ut premiene.

​​22. august arrangerer NJFF og Hooked.no i samarbeid Oslo Internasjonale Fiskefestival, og frister med flotte premier i voksen- og barneklassen. På Rådhusplassen blir det fiskemat, kokkekunst, barneaktiviteter, demonstrasjoner av utstyr, gratis båtturer, fiskeopplæring for barn og mye mer.

Meld deg på fiskekonkurransen ved å sende SMS til nr. 2242 med kodeord SENIORFISK + [Fornavn og etternavn] eller kodeord JUNIORFISK + [Fornavn og etternavn]. Tjenesten er gratis. Her kan du lese mer om fiskekonkurransen, reglene og premiene under Oslo Internasjonale Fiskefestival.


Fiskefest med Leo​

- Dette tegner til å bli ei flott helg! 180 frivillige har meldt seg for å gjøre en innsats for sportsfisket og NJFF. Dette er det bare å ta av seg hatten for, sier prosjektleder Henning Ottarsrud.

Festivalen på Rådhusplassen åpner kl 10.00 og går fram til kl. 18.00. Dette er en aktivitetsfestival for hele familien hvor alt er gratis. Du bør benytte sjansen nå som det tilbys gratis fiskeopplæring for alle barn med premier til alle. Det blir også innføring i stangbygging, fluebinding, fiskemat, båtturer og mye mer.


Hvem tar 100.000-kronersfisken?

- Totalt er det 40 utstillere som har meldt sin ankomst, så du finner mye spennende innen utstyr også. Leo Ajkic skal knytte hele opplegget sammen, så her blir det garantert liv på Rådhusplassen. Fabian Stang deler ut premiene, men du må skynde deg dersom du skal være med: Det er kun få plasser igjen i fiskekonkurransen, opplyser Ottarsrud.

Han gleder seg over at værvarselet også er tipptopp, og klokka 13 går startskuddet i kampen om hvem som vinner 100.000 kroner for tyngste fisk: 

- Alle over 18 år kan delta, men det settes også opp en barneklasse for de under 18 år med egne premier. Det er altså ingenting i veien for å ta med poden også! Ryktene sier at det koker av fisk i fjorden nå!


Kart over hvor konkurransen foregår:
Sponsorer​

 
- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.