Påmelding til NM Nordisk Jaktskyting er åpnet
Publisert 08.05.2019 13:23
Oppdatert 10.05.2019 10:51
Påmelding til NM Nordisk Jaktskyting er åpnet
Pallen på NM Nordisk Jaktskyting 2018, Kristoffer Krok, Ole Mathias Fjeldskogen og Knut Magne Bjørnstad. Foto: Vidar Nilsen.
Fredag 31. mai og lørdag 01. juni avholdes NM Nordisk Jaktskyting på anlegget til Løiten JFF. I år får vinneren kongepokalen!

​​​​​​​Norgesmesterskapet i Nordisk Jaktskyting 2019 arrangeres av to klubber fra Hedmark og to klubber fra Akershus. Det er Løiten JFF, Skogen JSK, Hemnes JFF og Bjørkelangen JFF som samarbeider om å arrangere stevnet. Arenaen for arrangementet er skyteanlegget til Løiten JFF. 

Meld deg på her!

Kongepokal til Norgesmesteren

Skytingen avvikles fredag 31. mai og lørdag 1. juni. Torsdag 30. mai er satt av som offisiell treningsdag for dette stevnet. Vinneren i 2019 tildeles Kongepokalen.

-Det er med stor glede at vi kan annonsere at vinneren av NM Nordisk Jaktskyting 2019 får kongepokalen i tillegg til normal premiering​, sier ​​Jesper Mai Larsen, fra Bjørkelangen JFF. Han forteller at de har fått med seg Knut Arne Gjems, NJFFs forbundsleder, som toastmaster under arrangementet. 

Flotte premier

Flere av våre sponsorer har bidratt med gjeve premier øremerket barne- og ungdomssatsningen. Dette for å motivere til fortsatt godt barne- og ungdomsarbeid i foreningene. 

Fiskesommer

Det skal settes opp flere flotte pressbaner hvor man kan skyte press. Der blir det også muligheter for å vinne flotte premier hver dag. Fredag 31. mai arrangeres i tillegg Fiskesommer nede ved Rokosjøen, som ligger i umiddelbar nærhet av anlegget. Her er alle barn og unge velkommen ned til en trivelig kveld med fisking og hygge.

Priser 

Klasse D1, D2 kr 325,- 
Klasse F, S, E1, E2 kr 650,- 
Lagskyting: kr 300​​

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.