Påmeldingsfristen for Camp Villaks i Surna og Mandalselva nærmer seg
Publisert 22.05.2019 08:11
Oppdatert 01.07.2019 14:37
Påmeldingsfristen for Camp Villaks i Surna og Mandalselva nærmer seg
Foto: Surna JFF
Det er fremdeles ledige plasser på Camp Villaks i Surna. Campen arrangeres 20. - 22. juni og fristen for å melde seg på er 1. juni. For å være sikret plass må du melde deg på nå.

​Camp Villaks er et tilbud til ungdom fra 14-18 år og arrangeres i år i 12 elver fra Mandalselva og O​tra i sør til Lakselv og Kongsfjordelva i nord. 

​​​​​​I fjor ble det fanget flere lakser på Camp Villaks i Surna, og det er store forventninger til årets laksesesong. Campen i Surna går samtidig med årets villaksdager i Surna 20.-22.juni.

Neste camp ut er Mandalselva 28. juni. Dette er en ny campdestinasjon i år, og er lokalisert ved Villmarkscampen i Marnadal. Mandalselva har blitt en av de viktigste lakseelvene på Sørlandet, og sjansene er store for at du kan få din første laks hvis du blir med på camp i Mandalselva. 

Du må bare ha lyst til å fiske laks

Du er velkommen enten du er nybegynner eller har fisket laks før. For kun kr. 500,- får du to døgns fiske, overnatting, mat, opplæring, veiledning og lån av utstyr hvis du trenger det. 

Lærerikt og sosialt

På campen lærer deltakerne laksefiske i en hyggelig atmosfære. Overnatting skjer som oftest i lavvo eller telt, og når det ikke fiskes, er det matlaging på bål og sosialt liv i campen der man blir kjent med andre unge, laksefiskere fra hele landet. Her ser du når campene går av stabelen. Linkene går direkte til påmeldingssiden for campene.

Villaksens år

I tillegg til Camp Villaks kommer det til å være stor aktivitet i mange av våre lakseelver. Det blir blant annet kurs i laksefiske, «åpen elv» og elvevanderinger. Se full oversikt over hva som skjer i  Villaksens år og finn en aktivitet nær deg.

IMG_7512.JPG

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.