Podcast med hjerte for jakt og fiske
Publisert 02.10.2018 11:41
Oppdatert 03.10.2018 08:33
Podcast med hjerte for jakt og fiske
Foto: Jim Tovås Kristensen
Kjenner du nakkehårene reise seg av vellyst til lyden av fluesnelle og hagle? Da kan du prøve Statskogs nye podcast.

​​​Hver episode har ett eller flere tema innenfor jakt og fiske. I tillegg kommer det egne jakttips og fisketips.

Informasjonssjef i Norges Jeger- og fiskerforbund, Espen Farstad, har funnet innsmett mellom sine jakt- og fisketurer til å servere inspirerende fisketips til hver episode. Dessuten er han en gjenganger som engasjert ekspertgjest. - Livet er ikke det samme uten jakt og fiske. Jeg håper vi inspirerer enda flere med denne podcasten, og ikke minst gir noe ekstra til jegere og fiskere som alltid er sugne på mer kunnskap, sier Espen Farstad.

Podcasten kommer fra landets største tilbyder av jakt og fiske, Statskog, og gis ut i samarbeid med Norges Jeger- og Fiskerforbund. - Det er både for de helfrelste og for de som ganske enkelt vil ha diskusjoner, fakta, råd og tips om jakt og fiske, sier kommunikasjonssjef i Statskog, Trond Gunnar Skillingstad.

Du finner og kan abonnere på jakt- og fiskepodden på bl.a. Itunes og Soundcloud: https://soundcloud.com/jaktogfiskepodden​​

Her kan du høre første episode i podcasten!​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Jakthundboka
NJFF livsforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.