Enten du har laget pølser selv eller du har kjøpt dem på butikken, så kan et pølsemåltid bli mer enn grill i brød eller wiener i lompe. Med variert og godt tilbehør blir dette et festmåltid. Både syltet rødløk, rekesalat, potetsalat, karamellisert løk og tomatsalat smaker godt til alle typer pølser.
Grilltips til pølsefest
For best mulig grillresultat på pølsene er det lurt å lage noen snitt i skinnet før de grilles. Du kan for eksempel stikke et par ganger med gaffel. Dette sørger for at pølsene ikke sprekker. Pølser kan grilles på direkte varme, men pass på at varmen ikke er for høy slik at pølsene blir svidd før de er gjennomvarme.
Ingredienser4-6 porsjoner:4 stk rødløk3 dl eplecidereddik1 dl vann1.5 ss sukker2 ts hele pepperkorn
Slik gjør du:
Ingredienser4-6 porsjoner:1 dl lettrømme1 dl majones2 stk vårløk1 ts fersk dill1 ts sitronsaft1 ts pepper 200 gr pillede reker
Ingredienser:4-6 porsjoner:
4 stk poteter ¼ stk rødløk5 skiver sylteagurk2 dl rømme2 dl majones1 ts diijonsennep0.5 ts pepper0.5 ts saltSlik gjør du:
Ingredienser4-6 porsjoner:
2 stk løk 1 ss smør2 dl øl1 ss Worchester sauce0.5 ts salt0.5 ts pepper
Ingredienser4-6 porsjoner:
12 stk cherrytomater¼ stk rødløk2 stk vårløk2 ss olivenolje1 ts sitronsaft1 ss frisk timianSalt/pepper