Prøv en fisketur til øya Spildra i Kvænangsfjorden
Publisert 26.11.2018 13:34
Oppdatert 26.11.2018 14:20
Prøv en fisketur til øya Spildra i Kvænangsfjorden
Hos Spindaj i Nord-Troms får alle medlemmer spesialrabatt på 40% ved innreise i september 2019.

​De andre månedene i året er man selvfølgelig også velkommen til å benytte 10% rabatten fra dintur.no. Ønsker du spesialrabatt må dere bestille direkte fra Din Tur. Ta kontakt med dem på e-post eller på telefon 74 07 30 00.

Om fiske

Her kan man regne med gode torskefangster hele året, med største fangster i periodene mars til april og september til oktober. Hyse, steinbit og brosme fiskes hele året. Det samme gjelder kveite, men mest på høsten og om vinteren. Det er mange flyndresorter her og det fiskes også skate og pigghå året gjennom. Verten på stedet er selv fisker og vil gi dere gode tips om fiskeplasser i området

Om stedet

Spindaj, ligger i fredelige omgivelser på det lille tettstedet Dunvik på sørsiden av øya Spildra i Kvænangsfjorden. Her er det flere boenheter dere kan velge mellom og flere båter til leie. Vertskapet på stedet produserer blant annet boknafiske og honning.

Les mer om Spindaj og book din fisketur her

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.