Prøv fiskelykken
Publisert 11.08.2017 09:10
Oppdatert 27.02.2020 10:30
Prøv fiskelykken
Har du NJFFs båtnøkkel? Da har du også en båt tilgjengelig på Tinnsjøen i Telemark. Tinn jeger- og fiskerforening er ansvarlige for denne båten og har lagt den ut i båthavna på Mæl.

Her er alle medlemmer i NJFF velkomne til å prøve både båt og fiskelykke.

Tinnsjøen - fisker​ik og dyp innsjø

Tinn JFF forteller at Tinnsjøen er ypperlig for fiske etter ørret, røye og den såkalte gautefisken - en dype dypvannsrøye som går i Tinnsjøen. Tinnsjøen ligger i Notodden og Tinn kommuner i Telemark. De største tilløpselvene er Måna, som kommer fra Møsvatnet og Rjukan i vest, og Mår som kommer fra innsjøene Mår og Kalvhovdfjorden i nord. Tinnsjøen eller Tinnsjå, som den også kalles, er Norges tredje dypeste innsjø, med dyp ned til 460 meter.

 Lake_Tinn_seen_from_the_air_looking_south.jpg

Foto: Arne Martin Güettler/Wikipedia

Det finnes også storørret i Tinnsjøen og det er tatt fisker på over 12 kilo her. Tinn jeger- og fiskerforening jobber med å utvikle nye tilbud til sine medlemmer og man kan blant annet være med foreningen på fisketurer eller arrangementer for barn og unge. Det er også mulig å være med på kultivering av foreningens fiskevann dersom man melder seg inn.​

Bestill båttur i d​​ag

minebåter.no kan du finne over 100 forskjellige båter som alle medlemmer kan bruke. Båten på Tinnsjøen finner du her. 

Foreningen selger også et felles fiskekort for Skinnarbu, Måna utmarkslag, Hydrovannene og Tinnsjøen. Fiskekortet får du kjøpt på flere utsalgssteder i kommunen, blant annet på Rjukan Turistkontor, Weidemannens Jakt, Fiske og Friluftsutstyr og Sandviken Camping.

Skitt fiske!

Les mer om Tinn jeger - og fiskerforening her. 

Meld deg inn i Tinn jeger- og fiskerforening her.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.