Mange bruker middagsrester som grunnlag for pytt-i-panne, og legger eventuelt til det man har tilgjengelig i kjøleskapet. Når det gjelder kjøtt kan du bruke både pølser, stek, karbonader, biff eller kjøttdeig. I denne oppskriften har vi brukt hjemmelagde viltpølser.
Pytt-i-panne kan fint spises som den er, men det smaker godt med tilbehør også. Server gjerne med et speilegg, brød, ketchup eller BBQ-saus. For å gjøre retten litt mer spennende kan man ha i flere urter og krydder for mer smak.
Om du skal ha med deg pytt-i-panne på tur er det lurt å kutte opp alle ingrediensene på forhånd og ha med i en stor plastboks. Utstyr som kreves:
Ingredienser4 personer:
4 stk store kokte poteter 1 stk paprika 1 stk rødløk 4 stk viltpølser 2 ss smør 1 ts salt/pepper 1 ts grillkrydder Timian/persille (etter smak)
Del dine middager med #njffmat på Instagram.