Rådyreldorado utenfor Oslo
Henning Ottarsrud
Publisert 14.03.2017 13:07
Oppdatert 14.03.2017 14:10
Rådyreldorado utenfor Oslo
Ski JFF har fellingstillatelse på totalt 60 rådyr – bare et steinkast utenfor Oslo. Foto: Istock.
Mange av NJFFs 580 lokalforeninger sitter på attraktive jaktterreng, flotte hytter og spennende fiskevann. Et eksempel er Ski JFF, like sør for Oslo.

​​Ski JFF disponerer jaktretten på 26.500 daa i Ski kommuneskoger. Her følger det med hele 60 fellingstillatelser på rådyr, elgkvote på 12 dyr og 10 fellingstillatelser på bever. Medlemmene har også tilgang til all annen småviltjakt. Lokalforeningen har i tillegg et jaktterreng på Syverud på 3.600 daa. Her er det åtte fellingstillatelser på rådyr, åtte småviltkort, samt fellingsrett på en elg.

Fortrinnsrett​​

Innenbygdsboende i Ski kommune har fortrinnsrett til jakt dersom det innkommer flere søknader enn antall kort til fordeling. Deretter har søkere med utført dugnad (10 timer) fortrinnsrett. Det er mulig å kjøpe seg fri fra dugnadsplikten.

Reveglugger

Er du spesielt interessert i å jakte rev? Foreningen har satt opp egne reveglugger som medlemmene kan benytte. I tillegg til å ha et flott jakttilbud, byr Ski JFF blant annet på aktiviteter som skytebane, sau-hund dressur, fiskekultivering, ungdomsgruppe, jegerprøvekurs og medlemshytte. ​

Her kan du lese mer om Ski JFF.

Gå på skattejakt blant lokalforeningene på NJFFs nettsider​.​ Finner du noe spennende, er det ingenting i veien for å tegne sidemedlemskap i foreningen.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.