Rekordoppmøte for å markere Villaksens år
Publisert 23.07.2019 09:43
Oppdatert 24.07.2019 13:00
Rekordoppmøte for å markere Villaksens år
En dreven laksefisker. Foto: Jørn Pedersen / Osen JFF
Osen JFFs familiedag i anledning villaksens år samlet rekordmange til Normelandsfossen.

​​​​​​​​​​​​Normelandsfossen i Steinsdalselva var åstedet da over 50 glade villaksvenner møtte opp for å prøve seg på fisket. Både barn og voksne fikk testet både sluk og flue, og laksen ble observert hoppende og sprettende flere ganger. Desverre ble det ingen laksefangst på gjengen, men på grillen ventet det pølser. 

- Vi hadde lovet pølser i rikelige mengder, men med så mange deltakere måtte det ekstrainnkjøp til i siste liten, forteller arrangørene. Vi takker Osen Elveeierlag og da spesielt Kenneth Sørmeland for lån av elvas beste fiskeplass. 

​Å samle en såpass del av kommunens befolkning en sommerdag langs elva må sies å være en sukess. Takk til Osen JFF for et flott arrangement i villaksens tegn!

Vil du også være med å markere Villaksens år? Sjekk ut kommende arrangement her​Det er stas å hjelpe den kommende generasjon laksefiskere med å få orden på utstyret. Foto: Jørn Pedersen / Osen JFF

OsenJFF_Villaksensår_6.jpg
Kontroll på kastinga ved Normelansfossen. Foto: Jørn Pedersen / Osen JFF 

​​​OsenJFF_Villaksensår_7.jpg
Pølser til alle. Foto:  Jørn Pedersen / Osen JFF


​​Villaksens år er en internasjonal markering i alle land med villlaks i sine vassdrag. Her i Norge har NJFF i samarbeid med​​ Norske Lakseelver fått økonimsk støtte fra Fiskefondsmidlene til å skape ulike aktiviteter i forbindelse med Villaksens år. Les mer på villaks2019.no


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.