Restemat av steken
Anine Gutubakken Byles
Publisert 01.10.2020 12:16
Oppdatert 02.10.2020 09:17
Restemat av steken
Restemat av steken
Restemat av steken kan føre til mange gode måltider. Her får du gode oppskrifter på både alt-i-ett-gryte, wrap og burger - enten du har hatt stek av rådyr, elg eller reinsdyr til middag.

​​​​​Har du restemat av steken til overs? Da sparer du tid og unngår matsvinn. Ta vare på både kjøtt, grønnsaker og saus og lag en knallgod alt-i-ett-gryte dagen derpå. Om det ikke strekker helt til med grønnsaker og saus, så kan du selvsagt fylle på med det du har i kjøleskapet eller fryseren. Er det knapt med saus, så kan du ha i litt ekstra kjøttkraftmatfløte og solbærsaft.  

Restemat av steken til lunsj 

Pulled pork har blitt en populær rett på det norske middagsbordet. Retten har sine røtter fra USA og består av langtidsgrillet svinekjøtt som du kan rive fra hverandre når det er klart. Har du kjøtt fra steken til overs kan du lage revet viltkjøtt til wrap eller burger. Med kjøtt som allerede er stekt, tar det langt kortere tid å lage den populære retten som har sine røtter fra USA 

Oppskrifter: 

Til alle oppskrifter​

Del dine middager med #njffmat på Instagram. ​- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.