Sammenslåing av små lokalforeninger i Engerdal
Publisert 12.02.2020 13:44
Oppdatert 12.02.2020 13:56
Sammenslåing av små lokalforeninger i Engerdal
Fra styret i "nye" Femund JFF: F.v Håkan Husfloen, Per Jørgen Høye. Vibeke Knutsen, Jon Inge Tollefsen, Hedda Bjørkolen og Svein Arve Pedersen (NJFF-Hedmark)
Tre foreninger har blitt slått sammen til en i Engerdal i Hedmark, og kanskje følger enda en med i det nye fellesskapet. NJFF applauderer dette, vi trenger robuste foreninger som kan levere gode tilbud til medlemmene.

​​Tidligere Femund JFF, Hylleråsen JFF og Sølen JFF har besluttet å slå seg sammen til en felles forening. De fortsetter å benytte navnet Femund JFF. Sømådalen JFF vurderer om også de skal gå inn i den nye fellesforeningen i kommunen​. Stiftelsesmøte for den nye foreningen ble holdt på Drevsjø 6. februar, etter ett og et halvt års utredningsarbeid. Der ble Hedda Bjørkholen valgt til leder. Det nye styret med unge medlemmer har ambisjoner om å få satt fart på innsatsen til den nye foreningen i Engerdal. Nå legges det planer!​

Bedre tilbud til medlemmer

Dette er en ønsket utvikling sett fra Fylkeslagets og NJFF sentralt sin side. Små og ressurssvake lokalforeninger klarer ikke å opprettholde god drift. Det finnes eksempler på at ressurssvake foreninger ikke en gang avholder det obligatoriske årsmøtet. En sammenslåing gjør foreningen mer ressurssterk og tilbudet till medlemmer og andre jegere og fiskere blir bedre.

Oppfordrer andre små foreninger til å gjøre det samme

NJFF Hedmark med organisasjonsinstruktør Svein Arve Pedersen i spissen har bidratt sterkt i prosessen og til opprettelsen av den nye foreningen. -Jeg håper dette kan være et eksempel til etterfølgelse for andre små lokalforeninger rundt om i landet, sier Svein Arve Pedersen. -Når det er liten aktivitet i en foreningen faller ofte medlemstallet. Nå håper vi at Femund JFF får mange nye medlemmer, og vi fortsetter å jobbe videre sammen med styret for å finne de riktige folkene som kan skape god aktivitet i foreningen, sier han. Pedersen avslutter med å takke for innsatsen som er blitt gjort i Engerdal. -Uten de personene som har stått på for dette, hadde det ikke blitt noe av, understreker han.  ​- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.