Se årets mange nye vervepremier
Publisert 06.01.2020 15:32
Oppdatert 27.02.2020 10:34
Se årets mange nye vervepremier
Vi har byttet ut mange av fjorårets vervepremier og tilbyr nå 36 nye produkter i årets sortiment. Ved å rekruttere nye medlemmer til NJFF kan du velge blant totalt 63 produkter av høy kvalitet.

​​​Vi har mange nye premier som vi håper blir godt mottatt og som bidrar til aktiv verving av nye medlemmer til NJFF. Hva med hengekøye, vadebukse, oppskjærsmaskin eller skytesimulator? Hele sortimentet finner du her

Er du jeger, fisker, eller generelt friluftsinteressert? Vi garanterer at du finner noe som passer for deg, eller junior, eller hva med en premie til foreningen? Noen av premiene vi har valgt ut har vært testet av Jakt & Fiskes testpanel og har fått terningkast fem. Blant våre leverandører finner du kjente produsenter som Espegaard, Garmin, Seeberg, Nordic Outdoor, Bergans, Jerven, Aclima og Brecom.​

Verv en venn

Hver måned bytter vi vervepremie for ett vervet medlem. For januar/februar kan du få Aclima WoolNet nettingundertøy til en verdi av kr. 749. Hva som kommer de neste måneden får så langt bli en hemmelighet.

Vervepremie bestiller du fra «Min side».​

Verv en familie = fire poeng

Familiemedlemskap er blitt populært. En familie er to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år, i samme husstand og innen samme lokalforening. Verver du en familie får du fire poeng uavhengig om familien teller tre eller fem personer.

Samtlige i familiemedlemskapet må være NYE NJFF-medlemmer, for at dette skal generere vervepoeng. Dette fordi det i realiteten er ett stk medlemskap/en kontingent.

Dersom en eller flere av personene som skal inngå i familiemedlemskapet er medlem fra før, eller har vært det de siste tre årene, gis det ikke vervepoeng for dette.


 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.