Se bildeserie fra Fiskesommer i Haugesund
Ellen Marie Hagevik
Publisert 27.05.2019 10:11
Oppdatert 28.05.2019 08:21
Se bildeserie fra Fiskesommer i Haugesund
Fiskesommer er rett og slett gøy! I Haugesund er det blitt en tradisjon å invitere til kaifiske ved Smedasundet midt i sentrum, og det blir alltid fangst.

​​Lørdag 25. mai var det bra Fiskesommer-trøkk på Indre kai. Aller først var Elina (3). Med rosa fiskestang, rosa vest, rosa støvler, rosa bukse, rosa jakke, rosa lue og rosa bøtte. Mulig at rosa var lørdagens lykkefarge, for med litt hjelp fra pappa halte hun opp den ene fisken etter den andre.​​

Bilde1.jpg

​Fiskelykken ble lagt merke til, og det var mange som håpte på samme fangst. Av de vel 50 ungene som fisket (pluss et ukjent antall voksne), fikk rundt halvparten fisk på land. Men alle ungene fikk premie og hadde en spennende opplevelse. 

3.jpg

Agn øker sjansen for fangst betraktelig, og det gikk unna på både makrell og reker i løpet av arrangementet. Fiskesommer-gjengen i Haugesund og Omegn JFF hadde det travelt med både å egne og instruere. Belønningen var blide fjes over alt, enten det ble fisk eller ikke.

4.jpg

Den aller blideste og mest utholdende var Sivert André (2). Han fisket og fisket og fisket sammen med pappa, men det ville seg ikke for noen av dem. Ingen fisk i dag, var svaret når vi spurte hvordan fisket hadde gått. Ut fra smilet som fulgte var det ingen tvil om at han likevel hadde hatt det kjekt. Fiskesommer ER gøy!

Alle fiskesommerarrangementer finner du her!

Dette er Fiskesommer:

280 gratisarrangementer for barn over hele landet. Alle får fiskeopplæring fra instruktører i lokalforeningene. Det er ingen forhåndspåmelding og bare å møte opp. Det er stor sannsynlighet for fangst og de fleste steder deles det ut premier til alle barn. Norges Jeger- og Fiskerforbunds lokalforeninger arrangerer, og samarbeidspartner er Sølvkroken. ​​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.